Senaste nytt i hönshuset

Senaste nytt i hönshuset

Mina två nykomlingar här på gården. Jag ville utöka flocken med ytterligare några mignon ankor. Det är en hanne och en hona. Jag köpte dem den 24 september 2011 på hönsdag i Åsaka bygdegård. Dem var så fina och söta i sin lilla bur, så dem var tvungna att följa med mig hem. Så nu har jag fem mignon ankor och alla går jätte bra att ha tillsammans. Så nu hoppas jag att honorna snart vill ligga på ägg, så jag får fler mignon ankor.

Min nyinköpta viltfärgade mignon anka. Det är en hona.

Min nyinköpta viltfärgade mignon anka. Det är en hanne.

Äntligen har jag nu fått tag på rasen som jag har vart så förtjust i väldigt länge, gula Orpington och gula dvärgkochin. Jag tänkte nu att även börja kläcka fam sedan och avla på gula dvärgkochin.

Mina nykomlingar här på gården. Jag har utökat med ytterligare Orpington och gula dvärgkochin. På bilden ska det vara 4 Orpington höns kycklingar + en Orpington tupp kyckling och två gula dvärgkochin höns kycklingar med en tupp. Jag tänkte satsa mer på gula Orpinton och sen tänkte jag även att börja med gula dvärgkochin, både friserade och släta. Jag köpte dessa kycklingar den 24 september 2011 på en hönsdag på Åsaka bygdegård.

Min lilla nykomling här på gården. Gul dvärgkochin höns kyckling.

Min lilla nykomling här på gården. Gul Orpington höns kyckling.

Min lilla nykomling här på gården. Gul dvärgkochin tupp kyckling

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)